Over Allure

Alcohol en meiden

Dronkenschap en leiden

Waar een wil is is een weg

Maar soms ontbreken beiden

 

All’ure is het oudste damesdispuut dat Augustinus nu kent. Ja ja, een dispuut. We zijn opgericht in 1990 om ons tegen de links-alternatieve LVVJ af te zetten. Het mocht wel wat meer stuko op Augustinus. Vandaar dat de spijkerblousen werden aangeschaft, nogal rechts en corporaal, een schok voor de alto’s van de LVVJ.

Ook nu is de spijkerblouse in het straatbeeld het hipste van het hipste. Dit bewijst maar weer dat All’ure voor alle uren staat. Elke woensdag kun je All'ure herkennen aan onze spijkerblousen of rugby truien en aanwezigheid op de borrel. Zuipend, klierend, zingend en altijd tot het einde kun je ons vinden op Augustinus. 

Het hoogtepunt van het jaar is het Sneeuwbal. Dit feest organiseren we jaarlijks met ons broedergezelschap Aurelius. De vrouwen vragen de mannen mee op date: een dagactiviteit en daarna dineren met je cordial. ’s Avonds kom je naar de mooi versierde Saint om te zuipen en dansen, te genieten van live bands en DJ’s en om een gokje te wagen bij het casino.

Ook wordt er natuurlijk elk jaar meegedaan aan de verschillende activiteiten die Augustinus kent: 24-uurs borrel, Medusa playbackshow, Krachtnacht, Adeodatus voetbaltoernooi, gala, hockeytoernooi, Raprace etc. We weten elk jaar wel weer een prijs in de wacht te slepen, want winnen is belangrijker dan verliezen. In de El Cid week organiseren wij op dinsdag All’ure TV. Dit is een mooie middag in de tuin van Augustinus vol goede en vooral hilarische acts.

 

Blauwe blousen op de Sigirya Rock in Sri Lanka (lustrumreis 2015)